HoReCa -tuotteet

Kaskein Marja Oy:n tuotevalikoimasta löytyy runsaasti tuotteita HoReCa-sektorille. Tuotteet on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista ja niiden kehittelyssä olemme pyrkineet ottamaan asiakkaidemme tarpeet ja toiveet huomioon. Emme käytä keinotekoisia väri- tai aromiaineita.

Hillot ja hyytelöt

Valmistamme hilloja hedelmäsokerilla ja sokerilla makeutettuina. Hilloja on saatavana myös paistonkestävinä. Marjapitoisuus hilloissamme on korkea ja sokereita käytämme maltilla. Hillot pakataan 6 kg:n ja 11 kg:n ämpäreihin ja sokeroidut hyytelöt 3 kg:n ämpäreihin. Valmistamme lukuisille asiakkaillemme hillot ja hyytelöt heidän omilla resepteillään.

Mehut

Mehuja valmistamme hedelmäsokerilla tai sokerilla makeutettuina sekä makeuttamattomina. Täysmehupitoisuus mehuissamme on aina korkea. Mehuvalikoimamme on suuri, suosituimpina mainittakoon karpalo-, puolukka-, vadelma- ja Suvi-Saimaa mehut. Kysy lisää myyntipalvelustamme.
Makeutetut mehut myydään 5,5 kg:n kanistereissa ja makeuttamattomat 5 kg:n tai 1 kg:n kanistereissa.

Pakasteet

Kaskein Marja Oy myy suomalaisia marjapakasteita. Tällä hetkellä valikoimiimme kuuluu mansikka, mustikka, puolukka, lakka, vadelma (kokonainen ja rouhe), mustaherukka, punaherukka ja karviainen.
Pakasteet myydään 4 x 2,5 kg:n myyntierissä. Poikkeuksena kokoinainen vadelma, joka pakataan 3 x 2 kg:n myyntierään ja lakka, joka pakataan 1 kg:n rasiaan.

Valikoimiimme kuuluvat myös marjasoseet, jotka on jauhettu suomalaisista marjoista. Marjasoseissamme marjat on jauhettu kokonaan ja myös marjojen kuoret ja siemenet ovat mukana soseissa.
Marjasoseet myydään 4 x 2,5 kg:n myyntierissä.

Tuomme maahan belgialaisen Dirafrostin marjasoseita. Soseet sisältävät 10% sokeria. Ne sopivat mm. marja- ja hedelmäkeittojen pohjiksi ja ovat hyviä sellaisenaan tai puuron, jogurtin ja viilin kanssa. Saatavana mango-, mansikka-, mustaherukka-, mustikka-, passion- ja vadelmasose. Kysy myös muita makuja, jotka myymme ennakkomyyntinä pidemmällä toimitusajalla. Soseet on pakattu 1 kg:n Dyno-vuokiin ja ne myydään 4 x 1 kg:n erissä.

Metsäsienet

Metsäsienet ovat osa tuotevalikoimaamme. Ostamme sieniä suoraan lähiseutujen kerääjiltä ja tarvittaessa yhteistyökumppaneiltamme ympäri Suomea.

Mietoon suolaliemeen (4%) vakuumipusseihin pakatut metsäsienet ovat saavuttaneet suuren suosion vaivattomuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. Sienet ovat huuhtelun jälkeen käyttövalmiita sellaisenaan. Valikoimastamme löytyy metsäsienisekoitus (kuutioitu), herkkutatti, kantarelli, korvasieni, mustatorvisieni ja suppilovahvero.

Marjajauheet

Suurkeittiötuotteistamme löydät myös marjajauheet.
Marjajauheita myydään 75 g:n pusseissa.

Kuivatut, makeat karpalot

Kaskein Marja Oy tuo maahan kanadalaisia kuivattuja, makeita karpaloita. Karpaloa on saatavana ruokosokerilla tai omenatiivisteellä makeutettuna.
Kuivatut, makeat marjat ovat hyviä sellaisenaan välipalana tai retkieväänä tai niitä voidaan käyttää leivonnassa rusinan asemasta. Marjat sopivat nautittavaksi hyvin myös myslin, viilin tai jogurtin kanssa aamiaisella. 

Lisätietoja tuotteistamme sekä käyttövinkkejä antaa myyntipalvelumme puh. +358 (0)5 544 7900 tai sähköpostitse info@kaskein.fi


 

Links:trx for sale
trx australia
discount trx
trx buy
trx for sale
trx australia
trx australia